Het Nieuwe Denken toegepast…

Het Nieuwe Denken is dus geboren. Eindelijk een goed voelende naam waaronder ik mijn manieren van zakendoen kan delen. Onder deze nieuwe naam mocht ik dan ook enkele presentaties geven. Het blijkt dat vooral ondernemende mensen binnen bedrijven al snel door Het Nieuwe Denken geraakt worden. Vooral als wordt ingegaan op herkenbare en vooral persoonlijke situaties.

Zo werd ik vorige week door een bedrijf gevraagd of ik mijn presentatie wilde geven tijdens een ondernemersborrel voor de zakelijke klanten in de regio Utrecht. Wat is er leuker om je passie te delen met een groep mede-ondernemers.  Ook waren zij erg enthousiast over mijn inspiratiecentrum MindCenter. Alle reden dus om dit evenement samen uit te werken.

Deze week dan ook hard gewerkt aan een informatie PDF voor een speed seminar waarbij in korte tijd diverse pijlers aan bod komen. Dankzij het geduld van vormgever Remco Baars van Beet Vormgeving kan ik zelf de inhoud verzorgen en heb ik hem zelf in elkaar geknutseld. Dat scheelt tijd zeg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *