Presentatie Het Nieuwe Denken & ABN AMRO

Donderdag 24 november heb ik samen met ABN AMRO een presentatie mogen verzorgen onder de vlag van HetNieuweDenken. Een exclusieve presentatie voor private banking ondernemers in de regio Utrecht. Samen met Sander Nube van het webcare team van ABN AMRO hebben we een presentatie op maat voorbereid. Met inside social media feiten voor klanten van de business bank. Aangevuld met commerciële marktontwikkelingen, kansen en bedreigingen rond de veranderingen om ons heen. Een zeer geslaagde middag/avond in het MindCenter in Vianen.

De presentatie (exclusief enkele inside sheets) is te bekijken en te downloaden.

Jeroen van der Sluis, eigenaar van het MindCenter en HetNieuweDenken.nl, en Sander Nube, Webcareteam ABN AMRO, gaan in op kansen en bedreigingen voor ondernemers.

De wereld om ons heen verandert extreem snel. Digitalisering speelt hierbij een belangrijke rol. In 1 minuut worden er 204 miljoen e-mails verstuurd, 11.000 iPhone app’s gedownload, 63.000 tweets verzonden op twitter en 1,4 miljoen video’s bekeken op Youtube. Social Media dwingt de ondernemer tot een nieuwe manier van zaken doen. Er zijn kansen en bedreigingen voor ondernemers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *