Workshop Voeding en Effectiviteit

Om onder druk effectief en met plezier te kunnen werken, zijn een fit lichaam en heldere geest onontbeerlijk. Stressbeleving in combinatie met weinig, verkeerd of eenzijdige voeding, kan leiden tot een verminderde belastbaarheid met gezondheidsklachten tot gevolg.

Als werkgever wil je zo goed mogelijk voor je werknemers zorgen. Enerzijds om de mensen fit te houden en anderzijds voor tevreden werknemers in een concurrerende arbeidsmarkt. Een workshop Voeding en Effectiviteit van HetNieuweDenken is leuk en helpt bedrijven om medewerkers gezond te krijgen of te houden.

Inhoud workshop

Een workshop Voeding en Effectiviteit kan bestaan uit slechts één onderdeel van ongeveer 1 a 1,5 uur. Ook kunnen twee onderdelen gekoppeld worden.

De workshop wordt verzorgd door Jeroen van der Sluis samen met een ervaren voedingsdeskundige. Standaard is er de keuze uit een tweetal workshops. Daarnaast is een workshop op maat mogelijk.

Gezond eten in een druk leven

Voor inspiratie hoe men in een druk leven toch gezond en lekker kan eten. Zowel bij de maaltijden als tussendoor. Met interessante weetjes en praktische adviezen.

Verbetering van de energiebalans

Wat bepaalt hoeveel energie iemand heeft? Over de directe invloed van beweging, voeding, mentale belasting en herstel en wat men kan doen om de energiebalans positief te beïnvloeden.

Vragen waarop je tevens antwoord krijgt

•  Kun je een after-lunch dip voorkomen?
•  Wanneer en hoe is overwerk met diner zinvol?
•  Moeten we ons echt gaan bemoeien met wat medewerkers eten?
•  Wat wordt bedoeld met “je bent wat je eet”.
•  Wat voor invloed heeft voeding op je bewustzijn en je functioneren?
•  Wat doen bepaalde E-nummers met je?